"Impact vanuit kracht"

Persoonlijke effectiviteit met insights

Je professionele impact met Insights Discovery

Jouw persoonlijke Insightsprofiel is de ideale basis voor een coachingstraject.

Ben je van nature een leider of vraagt het veel energie om impact te hebben op je team? Slaag je er niet in om gezond te communiceren? Niet overtuigd van je eigen professionele aanpak? In elk geval hebben je persoonlijkheid en voorkeuren een grote invloed op je resultaten.

Het basishoofdstuk van jouw persoonlijke Insightsprofiel bevat 20 pagina's boordevol boeiende lectuur over jou kwaliteiten en ontwikkelpunten. Informatie waarmee je quasi onmiddellijk aan de slag kan binnen jouw team en/of in het kader van individuele coaching. Het basishoofdstuk kan desgewenst aangevuld worden met het hoofdstuk management.

Tevens leer je een kleurrijke taal om verschillen binnen uw organisatie bespreekbaar te maken. We geven jou toegang tot technieken om de behoeften van anderen af toetsen en jou communicatie daarop af te stemmen, waardoor je professionele en persoonlijke effectiviteit wordt versterkt.

Met die kennis kan je kiezen voor een aanpak die bij jou past én die de andere makkelijk ontvangt. Het resultaat? Je bereikt wat je voor ogen hebt: impact zonder moeite.

Heb je interesse in het Insights Discovery model om je professionele impact te verhogen?
Boek dan een kennismakingsworkshop van 90 minuten of vraag me om een voorstel op maat!

Benieuwd hoe jij als professional voordeel haalt uit jou persoonlijke kleurenprofiel?