"Dream big. Start small but most of all ... Start!"

Onze succesformule

De succesformule

Doelgericht en met gegarandeerd resultaat werk ik met iedereen die zich engageert om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik deel mijn kennis en ervaring  om je loopbaan, energiebalans of organisatie de juiste flow te geven.

Ik garandeer: 

Mensgerichtheid 

Ik engageer me om met jou in verbinding te treden , inspireer je tot ontmoeting, zet je in ontwikkeling & persoonlijke groei, stimuleer je in het her(uit)vinden van je passie.

Bereikbaarheid

Een coaching en/of traing kan heel wat losmaken en in beweging zetten. Ik wil daarom bereikbaar zijn voor de mensen die ik begeleid. Via Skype, e-mail en telefonisch zijn tussentijdse gesprekken mogelijk.

Expertise

Ik kan bogen op 25 jaar ervaring in HRM en een stevige basis opleidingen rond coachen en methodieken. Die gebruik ik om precies maatwerk te leveren. Geen standaard formules, wel kwaliteit afgestemd op specifieke behoeften.

Snelheid

Attivare stelt alles in het werk om je snel vooruit te helpen. Geen lange wachttijden, wel hands-on advise en voorstellen.

Transparantie

Zowel in taal, afspraken als budget hou ik van helderheid. Bij Attivare weet je precies wat je kan verwachten tegen welke prijs.

 

Ontdek mijn coaching, workshop, of procesbegeleiding